Solti HírekAz utóbbi évek legjobb szőlő- és bortermése várható idén

agroinform.hu :: Idén várhatóan 62 ezer hektárnyi szőlőtermő-területről összesen 550 ezer tonna termést takaríthatnak be a magyar szőlősgazdák mondta el a mezőgazdaságért felelős államtitkár Soltvadkerten, a X. Márton-napi újbor ünnepen. Feldman Zsolt hozzátette, a hektáronkénti termésátlag csaknem másfélszerese a tavalyinak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ez most az utóbbi évek legjobb szőlő- és bortermése!

agrarszektor.hu :: Idén várhatóan 62 ezer hektárnyi szőlőtermő-területről összesen 550 ezer tonna termést takaríthatnak be a magyar szőlősgazdák - mondta el a mezőgazdaságért felelős államtitkár Soltvadkerten, a X. Márton-napi újbor ünnepen. Feldman Zsolt hozzátette, a hektáronkénti termésátlag csaknem másfélszerese a tavalyinak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Évek óta nem volt ilyen jó szőlő- és bortermés

orientpress.hu :: Idén várhatóan 62 ezer hektárnyi szőlőtermő-területről összesen 550 ezer tonna termést takaríthatnak be a magyar szőlősgazdák mondta el a mezőgazdaságért felelős államtitkár Soltvadkerten, a X. Márton-napi újbor ünnepen. Feldman Zsolt hozzátette, a hektáronkénti termésátlag csaknem másfélszerese a tavalyinak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Jó hírt kaptak a borkedvelők

napi.hu :: Az utóbbi évek legjobb szőlő- és bortermése várható idén, a szőlősgazdák várhatóan 62 ezer hektárnyi szőlőtermő-területről összesen 550 ezer tonna termést takaríthatnak be – mondta Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár Soltvadkerten. A hektáronkénti termésátlag csaknem másfélszerese a tavalyinak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Röviden az adatkezelési nyilvántartásról - Kell vagy nem?

uzletem.hu :: A GDPR adatkezelési nyilvántartással kapcsolatos előírásaira vonatkozó legfontosabb tudnivalókat dr. Solt Péter ügyvéd, az iLex együttműködő partnere foglalja össze.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook A Szentivánéji álom a fővárosba megy

vaol.hu :: A celli Soltis Lajos Színház szívesen látott vendég a fővárosban is. Legközelebb a Szentivánéji álom-előadás vendégeskedik a jelentős budapesti alternatív játszóhelyen, a MU Színházban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Soltész Miklós: a magyar egyházügyi törvény liberálisnak mondható

pestisracok.hu :: A 2011-es egyházügyi törvényt is kifogásolta a Sargentini-jelentés, az Európa Tanács hamarosan Magyarország ügyét tárgyalja. A kormány egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárát kérdezte Földi-Kovács Andrea. Magyarországon harminckét bevett egyház van, ez Európában egyedülálló mondta el a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában Soltész Miklós.  A Sargentini-jelentés egyházi része teljességgel alaptalan, hisz a kifogásolt [...] A Soltész Miklós: a magyar egyházügyi törvény liberálisnak mondható bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kerékpárost gázolt el egy autó Solton

baon.hu :: Egy kocsi elütött egy kerékpárost Solt belterületén péntek este.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook